Tärkeä tiedotus KM:n ja KMVETin tilaajille

10.12.2013

Käytännön Maamies ja KMVET -lehtien kustantaminen Otavamediassa päättyy 15.12.2013. Lehden julkaiseminen jatkuu uuden kustantajan toimesta vuonna 2014. Perjantaina 13.12.2013 ilmestyvä KM 14/2013 on viimeinen Otavamedian kustantama KM.

Käytännön Maamiehen ja KMVETin kustantaminen siirtyy uudelle, perustettavalle yhtiölle, joka on vahvasti maataloustaustainen. Lehtien sisällöstä vastaa jatkossakin KM:n nykyinen toimitus sekä tutut avustajat. Lehden mittavat kestotilaajaedut mm. Maatalouskalenteri, TTS-Kone, TTS-Manager, Tuottopehtori ja Farmarin Pörssi -ohjelmat, säilyvät ennallaan.

Osa lehden tilaajista on jo maksanut osittain vuoden 2014 tilausmaksun Otavamedialla. He ovat oikeutettuja pyytämämään tämän rahasumman takaisin Otavamedialta. Otavamedia voi tarjota muita lehtiä kyseisen rahasumman tilalle, mutta tarjoukseen ei kannata suostua. Lehden omistajat (Agrologien Liitto ry ja ProAgria Keskusten Liitto ry) suosittavat, että tilaajat pyytävät jo maksetun summan takaisin. KM ja KMVET ovat verovähennyskelpoisia ammattilehtiä ja jos tilaaja vaihtaa rahasumman muun lehden tilaukseen, hän menettää verovähennysoikeuden kyseiseltä summalta. KM:n ja KMVETin uusi kustantaja lähettää tilaajille vuoden 2014 kattavan tilauslaskun tammikuussa 2014.

Helpoimmin jo maksetun tilaushinnan palautus tapahtuu ottamalla yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun puh. 09 156 6850  tai  etuasiakas@otavamedia.fi. Viestiin kannattaa ilmoittaa tilaajan nimi, osoite ja asiakasnumero ja ilmoitus siitä, että haluaa tilausrahat palautettavaksi. Asiakasnumero löytyy helpoimmin viimeisimmästä tilauslaskusta.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.