Uusi sovellus esikoodattujen näytepikarien käyttöön

28.04.2016
Esikoodattujen maitonäytepikarien käyttöön tarkoitetusta NäyteLinkki -ohjelmasta ilmestyy kesällä mobiilisovellus.  Ohjelma on kevään ajan testikäytössä ja se esitellään yleisölle Okra -maatalousnäyttelyssä Oripäässä 6.-9.7.2016.
 
Sovelluksen avulla lehmän tiedot voidaan yhdistää viivakoodiin älypuhelimella tai tabletilla ja lähettää suoraan tuotosseurannan tietokantaan. Käyttö on mahdollista Android- ja Windows -järjestelmillä. Ohjelma tulee ladattavaksi sovelluskaupasta. Windows-käyttäjällä on oltava vähintään versio 8.1. Viivakoodin luku edellyttää lisäksi toimivaa puhelimen kameraa.
 
Kännykkäsovellus kulkee helposti mukana ja soveltuu käytettäväksi lypsyn lomassa. Palveluun kirjaudutaan ProAgria verkkopalvelun tunnuksilla. Ohjelma hakee tietokannasta karjatunnuksella lypsyssä olevat lehmät. Viivakoodi luetaan halutulle eläimelle puhelimen kameran avulla. Myös tiineystestin valinta on mahdollista. Tiedot voi lähettää tietokantaan yksitellen tai haluamissaan erissä.
 
Sovellus on maksuton tuotosseurannan asiakkaille ja sen toivotaan lisäävän esikoodattujen pikarien käyttöä tuotosseurannassa.
 
 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.