Bisnes+ hyötykäyttöön

Kuvassa Merja Himanka

Bisnes+ Minun Maatilani maksuttoman etusivun moni on jo ottanut käyttöön, mutta sitä ei ole vielä hyödynnetty tehokkaasti. Tulokset ja mittarit osioon robottitilan emäntä Merja Himanka on valinnut useita seurattavia mittareita. ”Osa luvuista löytyy robotilta ja Valma tuottajapalvelusta, mutta Bisnes+ etusivulla ne ovat pienessä tilassa yhdessä paikassa. Värikoodit kertovat yhdellä silmäyksellä, missä mennään tilan tunnusluvuissa. Bisnes+ etusivun myötä seurantaan on tullut myös uusia tunnuslukuja”, Merja toteaa tyytyväisenä.

Bisnes+ etusivun paras juttu Merjan mielestä on Dokumenttipankki. ”Dokumenttipankki löytyy navetan ja kodin tietokoneelta sekä tarvittaessa kännykältä”, Merja kertoo. Hän on ottanut Dokumenttipankki+:n käyttöön. Dokumenttipankki+:n etuina Merja voi tallentaa tiedostoja dokumenttipankkiin, kuten eläimiä ja peltoja koskevia tiedostoja. ProAgrian ja Faban asiantuntijat voivat tallentaa myös tiedostot suoraan tilan dokumenttipankkiin. Merja toivookin, että myös muut emännät ja isännät ottavat Bisnes+:n aktiiviseen käyttöön, jotta hyviä käyttäjäkokemuksia saadaan jaettua.

 

Bisnes+:n uusia toimintoja

Bisnes+:n aukeaa uusia, maksuttomia toimintoja 22.9.2020 alkaen. Jatkossa saat käyttöösi maatilan johtamisen ammattitietoa. Uusina osioina Bisnes+:aan avautuu Tietoa ja Oppia, Tärkeitä päivämääriä ja kumppaneiden ajankohtaisia nostoja -osiot.
Tietoa ja Oppia -kokonaisuus sisältää eri aiheista artikkeleita, podcasteja ja videoita. Yhteistä näille on, että ne liittyvät maatilan johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. 
 
Sisältöä tuottavat Bisnes+:n kumppanit. Tietoa ja Oppia -osio tulee kertymään koko ajan yhä laajemmaksi alan tietoväyläksi, josta saa uusimman ja ajankohtaisimman tiedon sopivassa muodossa. Hakutoiminnoilla saa nopeasti esille aineistoja, joita ei ole saatavissa vapaasti netistä. 
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.