Sähköinen kasvinsuojelututkinto

ProAgrian sähköinen kasvinsuojelututkinto tarjoaa mahdollisuuden tenttiä ammattimaiseen kasvinsuojeluaineiden käyttöön vaadittava tutkinto sähköisesti verkossa.

Tutkinnon voit suorittaa heti tai kahden viikon sisällä ostohetkestä. Tutkintojärjestelmä arpoo sinulle vastattavaksi 20 kasvinsuojeluun liittyvää kysymystä, joihin vastaamisaikaa on tunti. Kysymykset voivat käsitellä laajasti niin pelto-, puutarha- kuin metsäpuolen kasvinsuojelua.

Vastauksista vähintään 16 pitää olla oikein, jotta tutkinto hyväksytään. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat tutkintotodistuksen saman tien käyttöösi ladattavana pdf-tiedostona suoraan sähköpostiisi. Tallenna todistus myöhempää tarvettasi varten.

Sähköinen kasvinsuojelututkinto maksaa 50 euroa sisältäen alvin. Tällä hinnalla voit suorittaa tutkinnon ja uusia sen kahden viikon sisällä, ellet pääse ensimmäisellä kerralla läpi.

Vahvan tunnistautumisen tenttiin voit tehdä näiden tahojen tunnistein: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OmaSp, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken ja Mobiilivarmenne.

Sähköinen kasvinsuojelututkintojärjestelmä on tehty laajana yhteistyönä. Pohjalla on ProAgrian pitkäaikainen osaaminen kasvinsuojelukoulutuksista ja tutkinnoista. Vastuullisena tutkinnon järjestäjätahona toimii ensi vaiheessa ProAgria Oulun kasvinsuojelukouluttajat palvelupäällikkö Juha Sohlon johdolla. Teknisestä toteutuksesta vastaa Mtech Oy.

Sähköinen kasvinsuojelututkinto on toistaiseksi vain suomenkielisenä.

Tässä linkki, josta pääset ilmoittautumaan tutkintoon.

Tutkintoa varten voit valmistautua esimerkiksi TUKESin verkkomateriaalin avulla.

ProAgriat järjestävät myös kasvinsuojelukoulutuksia tutkintotentteineen - katso koulutukset
Tapahtumat-sivultamme.

HUOM: Ammattikäyttöön rajoitettuja jyrsijämyrkkyjä saavat ostaa ja käyttää vain tuholaistorjujan tutkinnon suorittaneet henkilöt ja maanviljelijät, jotka ovat suorittaneet kasvinsuojelututkinnon ja jotka tekevät tuholaistorjuntaa omassa maataloustoiminnassaan. 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut