Wisu-viljelysuunnitteluohjelma

Uudistunut Wisu on korvannut WebWisun ja on nyt osana Minun Maatilani tuoteperhettä. Wisu tarjoaa selkeän ja helppokäyttöisen ohjelmakokonaisuuden viljelysuunnitteluun ja lohkokirjanpitoon. Uudessa Wisussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen. Tiedot pysyvät ajan tasalla, koska voit päivittää niitä netin tai puhelimen avulla. Uusi Wisu on tuttua ja laadukasta Wisu-perhettä.

Lohkokirjanpito, lannoitussuunnittelu, viljelymuistiinpanot  sekä sähköinen tukihaku sujuvat helposti Wisulla.

Wisu on neljän ohjelman kokonaisuus, johon kuuluvat verkkoselaimella käytettävän Wisun lisäksi mobiilisovellus MobiWisu sekä WisuEnnuste, joka auttaa ennakoimaan kasvinsuojelun tarvetta ja nurmen D-arvon kehittymistä.  Uutena lisäpalveluna löytyvät täsmäviljelyn työkalut.

Uudet ominaisuudet helpottavat viljelysuunnittelua

Selkeä visuaalinen käyttöliittymä.

Graafiset tilatason yhteenvedot esimerkiksi  kasvien vuosittaiset pinta-alat.

Tärkeimmät toiminnot kuten viljelysuunnittelu ja lohkokirjanpito yhtenä kokonaisuutena.

Määrität itse mitä tietoja haluat välilehdillä näkyvän. Esimerkiksi lannoitesuunnitelmassa voit valita nähtäväksi lannoituskerrat, satotavoitteet tai lohkon fosforin tasauksen.

Ylläpidät kätevästi tilan tarvikesaldoa: näet hankittavat siemen-, lannoite-, ja kasvinsuojelutarvikkeet ja voit syöttää saldoon edellisen vuoden varaston.

Kännykässä toimivalla MobiWisulla päivität viljelytiedot, tarkistat suunnitelmat ja teet merkinnät kartalle pellolta käsin.

Koska Wisu toimii verkkoselaimella, sinulla on aina käytössäsi ohjelman uusin versio. Voit käyttää ohjelmaa eri koneilta, saat halutessasi etäneuvontaa tai voit valtuuttaa ProAgrian asiantuntijan tekemään viljelysuunnitelman kanssasi.

Ohjelma on kehitetty Suomen viljelyolosuhteisiin, ja se huomioi voimassa olevat ympäristötuen säädökset viljelysuunnittelussa.

Tutustu palveluun tarkemmin Mtechin Wisun esittelysivulla: www.mtech.fi/wisu

Siirry tästä Wisun ohjevideokirjastoon.

 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut