Jäsenrekisterin käyttökoulutukset yhdistyksille

Jäsenrekisterin käyttökoulutukset yhdistyksille

20.03.2018 - 21.03.2018

Sense-jäsenrekisterin käyttökoulutukset Kälviä & Sievi

ProAgria järjestää kevään aikana kaksi samansisältöistä Sense-jäsenrekisterin käyttökoulutusta:

  • Kälviä, ti 20.3. klo 18.30-20.30, Kälviän aluetoimisto, Kälviäntie 24
  • Sievi, ke 21.3. klo 18.30-20.30, Haikolantie 16.

Ilmoittautumiset 14.3 mennessä Kokkolan toimistolle, p. 040 521 1735 tai Ritva Karri, p. 040 523 4113 / ritva.karri@proagria.fi. Muista ilmoittaa myös tarvitsetko muokkaus- vai katseluoikeudet! Oma tietokone tai tabletti mukaan! Alussa kahvitarjoilu.

Koulutus on maksuton.

Jäsenrekisterin koulutukset on tarkoitettu:

• puheenjohtajille

• sihteereille

• rahastonhoitajille ja

• yhdyshenkilöille.

Yhdistyksen jäsentietojen muokkausoikeus annetaan vain jäsenrekisterin käyttäjälle, joka on yksi yllämainituista. Muut saavat halutessaan jäsentietojen katseluoikeudet. Sense-ohjelman käyttökoulutuksessa harjoitellaan jäsenrekisterin käyttöä ja ohjelman viestiominaisuuksia. Koulutuksessa voi aloittaa tai jatkaa oman yhdistyksen jäsentietojen syöttämistä järjestelmään. Ohjelman käyttö on yksinkertaista ja se toimii kaikissa laitteissa, joissa on nettiyhteys. Koulutuksiin voi myös tulla kertaamaan ja muistelemaan syksyn koulutuksissa läpikäytyjä asioita.

ProAgria Keski-Pohjanmaan jäsenlaskutus on muuttunut Sense-järjestelmän käyttöönoton myötä. ProAgria ei laskuta enää yhdistystä (esim. Kangaskylän Maaseutuseuraa), vaan suoraan jäsenyhdistyksen jäsentä (siis Kangaskylän Maaseutuseuran jäseniä). Jäsenmaksu koostuu jäsenyhdistyksen omasta jäsenmaksusta sekä ProAgrian 5 euron osuudesta. Jäsen maksaa jäsenlaskunsa valtakunnalliselle jäsenmaksutilille, josta yhdistykselle tilitetään yhdistyksen osuus jäsenmaksutuloista. Jatkossa jäsenlaskussa näkyy laskuttajana ProAgria Keskusten Liitto/jäsenlaskutus. Jotta jäsenmaksut voidaan laskuttaa, tulee yhdistysten syöttää jäsentensä tiedot jäsenrekisteriohjelmaan. Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet ovat oikeutettuja valtakunnallisiin ja maakunnallisiin jäsenetuihin.

 

Tapahtuman ajankohta: 20.03.2018 18:30 - 21.03.2018 20:30

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.