Suoramyyntituotteen hinnoittelu -webinaari

Suoramyyntituotteen hinnoittelu -webinaari

01.11.2021

Suoramyynti on hyvä tapa parantaa tilan kannattavuutta olivat tuotteina lampaanliha, lihajalosteet tai villa ja käsityöt.

Suoramyynti on hyvä tapa parantaa tilan kannattavuutta olivat tuotteina lampaanliha, lihajalosteet tai villa ja käsityöt. Vaikka tuotteet itsessään ovat hyvin erilaisia ja niiden myyntiin tarvitaan erilaiset tilat ja luvat, niin hinnoittelun periaatteet ovat kaikille näille samat.
 
Oletko miettinyt, mistä tuotteen hinta muodostuu ja mitä kaikkea hinnoittelussa kannattaa ottaa huomioon?
Nyt olisi tarjolla webinaari, jossa hinnoitteluun perehdytään Jyväskylän ammattikorkeakoulun biotalousinstituutin lehtori Jaana Auerin johdolla.
 
Otapa siis hinnoitteluun liittyvä kysymyspatteri mukaan ja tule linjoille!
Linkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä tai viimeistään tapahtumäpäivänä klo 12:00 mennessä.
 
Webinaarista on tulossa myös tallenne tilattavaksi.
 
Lisätiietoja:
Aija Hytönen, aija.hytonen@jamk.fi
ILMOITTAUDU tästä linkistä
Tapahtuman ajankohta: 01.11.2021 13:00 - 15:00
Lähiosoite: webinaari
Postinumero ja -toimipaikka: Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille
Hinta: 25 eur./hlö + alv.

Jaa

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut